Spletna trgovina EU skladi naložba v prihodnost

Vipavski hram

Vipavski hram je domači hram za vse ljubitelje odlične kulinarike in vrhunskega vina. Ob tradicionalnih vipavskih jedeh, pripravljenih na sodoben način in vrhunskem vinu iz kleti, se čas za trenutek ustavi..... Raznovrstni okusi bodo preprosto preplavili vaše čute in vas odpeljali v deželo gurmanskih užitkov.

V Vipavskem hramu lahko uživate tako v mesnih, ribjih in zelenjavnih specialitetah kot okusnih in slastnih sladicah, ki jih pripravljajo izkušeni in spretni kuharji. Natakarji pa vam bodo z veseljem svetovali, s katerim vrhunskim vinom lahko spajate naročeno jed.

Beseda HRAM za Vipavce pomeni „vinska klet“, v kateri se ne le hrani vino, pač pa se ga tudi okuša. Ljudje se lahko v hramu družijo veselijo, razpravljajo in modrujejo. Poleg nepozabnega druženja in dobre hrane ter vrhunskega vina, vam v Vipavskem hramu nudimo tudi izjemno dogodivščino – ogled ene najstarejših in največjih vinskih kleti v Sloveniji, Vinske kleti Vipava 1894 z degustacijo vin. Vinski strokovnjak vas bo popeljal po kleti in spoznali boste, kako se prideluje vino ter morda celo izvedeli še kakšne druge t.i. vinske „skrivnosti“.  


E-pošta: #EM#696f646c44736f77697f6b3a34343a216378#EM#
Telefon: 05 3671 200


DELOVNI ČAS
DO NADALJNJEGA ZAPRTO