Mediji o nas

Expo Milano – priložnost, ki je ne gre zamuditi Več »
rdeče suho kakovostno vino ZGP letnik 2012 12,3 % vol. alk. Agroind Vipava 1894 cena: 4,70 evra (v kleti)

http://www.primorske.si/Plus/Sobota/Barbera-(Vipava-1894)
Več »
Uroš Bolčina, glavni enolog Vinske kleti Vipava 1894, je prepričan, da vsak letnik predstavlja nadgradnjo - tako osebno kot vinsko.

Uroš Bolčina v slovenskem prostoru velja za mladega enologa, ki si z vsakim letnikom prizadeva doseči novo dimenzijo vinskega okusa. Pri svoji ustvarjalnosti je natančen, konsistenten in vselej korak pred časom.
Dobri dve leti filozofijo vračanja k naravi v sozvočju z modernimi tehnološkimi pristopi uresničuje v Vinski kleti Vipava 1894, ki svojo pot v slovenskem in tujem prostoru samozavestno utira ob prenovljenih stilih vina in blagovni znamki. 
Več tukaj >> Več »
Ob 120 – letnici delovanja se je vinska klet Agroind Vipava 1894 na ljubljanskem gradu predstavila z novimi okusi vin in prenovljeno celostno podobo. Njena glavna značilnost je črka V. Z njo povezujejo Vipavsko dolino, vino, Vipavo in 230 – letnico rojstva Matije Vertovca, pisca strokovnih knjig o vinogradništvu.

Oglejte si več na povezavi:
DNEVNIK, 10.06.2014

Več »
Vino je kljub krizi pri nas velika priložnost, je prepričan Boris Jež, predsednik uprave vinske kleti Vipava 1894, v kateri so se kljub velikemu finančnemu minusu (sedem milijonov evrov) iz zadnjih let odločili za celostno prenovo ponudbe svojih vin.

Oglejte si več na tej povezavi: 
DELO 11.06.2014 Več »